Utvändig biltvätt

Utvändigt avfettar, schamponerar och rengör vi alla delarna på din bil. En bil samlar dagligen på sig en mängd olika beläggningar från bl.a väder, olja och asfalt. Det är viktigt att få bort all smuts, eftersom dessa partiklar sliter och påfrestande bilen på olika sätt. När vi är säkra på att tvätten är väl genomförd, sköljer vi av för att sedan avsluta med en torkning. Detta för att undvika fläckar som kan uppstå vid självtorkning.

Utvändig biltvätt ingår

Avfettning, Schamponering, Spolning av hjulhus, Fälg rengöring, Torkning.

Ut- och invändig tvätt ingår

Avfettning, Schamponering, Spolning av hjulhus, Fälgrengöring, Torkning, Dammsugning av kupé och bagageutrymme, Rengöring paneler, Dörrkarmar och dörrfack rengörs och torkas, Fönsterputs in- och utvändigt, Mattor dammsugs/tvättas.

OBS! Extra kostnad tillkommer vid hund/katt hår borttagning

Supertvätt

Ut- och invändig tvätt, Lösning av asfalt, Motortvätt, Dammsugning av kupé och bagageutrymme, Rengöring paneler, Dörrkarmar och dörrfack rengörs och torkas, Fönsterputs in- och utvändigt, Mattor dammsugs/tvättar,

Lätt lastbil

Ut- och invändig tvätt, Avfettning, Schamponering, Spolning av hjulhus, Fälgrengöring, Torkning, Dammsugning av Kupé, Rengöring paneler, Dörrkarmar och dörrfack rengörs och torkas, Fönsterputs in- och utvändig, Mattor dammsugs/Tvättas.

Husbil tvätt

Endast utvändig tvätt.