Helrekond

Genom att göra en rekond på din bil förlänger du livslängden och förhöjer känslan av att köra den.

En bilrekond innefattar många små moment som i slutändan bidrar till att din bil i helhet får sig ett riktigt lyft. Du väljer själv om du vill göra en helrekond eller enbart invändig/utvändig rekond.

Vi på DG Bilcenter hjälper dig med både utvändig och invändig bilrekond.

Vid utvändig rekond ingår bl.a avfettning och rengöring för att få bort smuts och beläggningar från väder, grus, vägsalt m.m. Vi spolar även dina hjulhus rena.
Detta sker alltid för hand då vi vill garantera en skonsam och noggrann tvätt. När bilen är ren maskinpolerar vi den och lägger på ett vaxlager. Detta gör att smutsen som din bil utsätts för dagligen har svårare att fästa, som på längre sikt medföra slitage.

Vi invändig rekond ingår bl.a dammsugning av kupé och bagageutrymme, tvätt av mattor, rengöring av dörrkarmar, klädsel och fack. Även på insidan samlas mycket smuts som sliter på interiören i längden. Efter insidan av bilens alla skrymslen och vrår är väl rengjorda, impregnerar vi plast och klädsel för längre hållbarhet. Vi utför även en Motortvätt på din bil. I motorutrymmet samlas också mycket obehöriga partiklar. Därför rengör vi omsorgsfullt och avlägsnar den smuts som annars kan ta sig in i motorn. Fönsterna putsas och får ett skyddande lager som gör att regnvatten lättare glider av och ger dig en bättre sikt

Att regelbundet göra en rekond på din bil skänker både dig och din bil mycket glädje, men framför allt behåller du värdet på din bil mycket längre! Prisinformation.

En utvändig rekond innefattar

Avfettning, Schamponering, Fälgrengöring, Spolning av hjulhus, Rengöring av dörrkarmar, Utvändig Fönsterputs, Torkning, Maskinell polering och vaxning av karossen.

En helrekond innefattar ovanstående samt

Motortvätt, Dammsugning av kupé och bagageutrymme, Tvätt av mattor, Putsning av glasrutor invändigt, Rengöring av paneler, dörrsidor m.m.
Kemisk sätestvätt, Maskinpolering och Vaxning, Kemtvätt av bilklädsel.

Vaxning

Avfettning, Spolning av hjulhus, Schamponering, Fälgrengöring, Snabbvax, Torkning, Fönsterputs in- och utvändigt, Glads schamponering, Lösning av asfalt.

Polering

Utvändig tvätt, Schamponering, Fälgrengöring, Spolning av hjulhus, Rengöring av dörrkarmar, Utvändig Fönsterputs, Torkning, Maskinell polering, Vaxning, Lösning av asfalt, Tvätt av mattor.

Lackskydd

Ut- och invändig tvätt, Lösning av asfalt, Motortvätt och lackrensning av dubbstänk, Maskinell mikroslipning, Applicering av lackskydd.
Behandlingen tar bort mindre repor, ger hög glans och gör bilen lättskött. Hållbarhet ca 6 års garanti